Hodnocení firmy CAG s.r.o. - Výroba dveří a kování na dveře

*
*
*
*
*
12 hodnocení
dexxii
26.11.2019
*
*
*
*
*

Důrazně varuji před nákupem dveří od této firmy. Z důvodu jak kvality dveří tak jejich služeb. Máme od nich dveře v celém bytě normální, posuvné na zeď, posuvné do pouzdra, včetně vstupních bezpečnostních. Dveře vypadají dobře ale to je vše. Při objednávce nic nebyl problém, po zaplacení a převzetí dveří, už jen problémy. řada problémů. Dvoje dveře se zkroutili. Nejlepší a nejdražší vstupní požárně bezpečnostní dveře v nejvyšší klima úpravě. se měsíc po instalaci zkroutili, že nešli zavřít. Reklamaci odmítají. Mi jsme žádné požární dveře nechtěli, ale samotné bezpečnostní nedělají. Nikdo nás neupozornil na to, že proto že jsou požární tak pokud je nasadí někdo kdo od nich nemá školení, že je nemůžeme reklamovat a to ani to, že nejdou zavřít pro své zkroucení. Zákazník si to údajně musí sám přečíst v návodu k montáži, který měl být údajně zabalen s dveřma. Následuje milion protichůdných informací. Už dva měsíce čekáme na výměnu mušle v posuvných dveřích a to ji i platíme!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
kucerova.michaela
11.9.2019
*
*
*
*
*

Dobrý den, dveře od firmy CAG s.r.o. jsou kvalitou úměrné ceně, ale z důvodu poskytování jejich služeb formou montážních řemeslníků externistů a neochoty pracovníků na Pardubické pobočce, bych už těchto služeb nikdy nevyužila a nikomu nedoporučila. A to z fotek není vidět, jak jsou dveře a obložky zkroucené, tím tedy nedovírají a neplní svou funkci. Montáž u mě prováděl Martin Hvězda, Komárov. POZOR!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
kl.fitznerova
24.6.2019
*
*
*
*
*

S firmou Cag jsme byli s manželem nadmíru spokojeni. Řešili jsme vse na pobočce na Praze 4 konkrétně s p. Chalusem. Byl velmi ochotný i trpělivý. Komunikace probíhala naprosto bez problému. Dveře vypadají luxusně a myslim si ze poměr cena kvalita urcite odpovídá. Zaměření i závěrečná montáž byla také super pánové byli rychli a moc ochotní. Můžeme 100% doporučit

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
EditaPlacha
27.3.2019
*
*
*
*
*

Velká spokojenost ochota poradit .Již 3x jsme zadávaly zakázku a máme v náměru i vestavnou skříň.Pochvala pro pobočku Písek můžeme doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
karasovamonika
9.1.2019
*
*
*
*
*

Dovoluji si přidat též komentář. Nechala jsem si udělat do celého domu dveře, tedy opravdu velká zakázka. V 1. patře montovala jedna parta řemeslníků a vypadají moc pěkně (bílá, lak), v přízemí pak montovala jiná parta, no a hrůza, nesedí zárubně, montáž příšerná a tím to nekončí. Po kontrole dveří jsem zjistila, že jak pospíchali, je proti světlu vidět otisknutý karton ze zabalení (asi doschnutí ... antracit lak), pak zalakovaný bordel a já nevím co ještě. Naštěstí jsem měla štěstí s obchoďákem a tak se mnou vše ochotně řešil, bohužel i přes jeho snahu se k tomu vedení firmy stavělo tak, že mi je vymontují a vezmou znovu na lakování a počkám si 2 měsíce. Měli jsme vypovězený nájem a po šílené několika leté výstavbě asi týden do stěhování. Neměla jsem už sílu to řešit a do dneška toho lituji. A to není zdaleka vše! Nabídli mi tedy slevu na skříně, zoufalá jsem přijala A to byla chyba největší! Skříně namontovali a když jsem kontrolovala, zjistila jsem, že řemeslníci mi naprosto zničili dubovou podlahu ve dvou pokojich a na schodech. Přišel nehorázně arogantní zástupce-právník a syn majitelů a že už jsem to měla. Do dnes to není vyřešené, mám posudek znalce, rýhy odpovídají naprosto přesně dveřím skříni, protože pánové odborníci šoupali bez podložky dveře po zemi. Museli být opravdu borci zničit 7 mi vrstvy velmi odolný lak takovým způsobem. Žádná firma to nechce opravit, protože to bude vždy vidět. A firma CAG ... ať se prý klidně soudím ... Takže mám hnusné dveře v půlce domu a nenávratně poničenou masivni lepenou podlahu a mohu se v našel státě tak akorát soudit ...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
sanchez88
22.12.2018
*
*
*
*
*

Dveře jak víno.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
mirkakyselkova
1.9.2018
*
*
*
*
*

Při výběru dveří nebyl žádný problém, ale od zaplacení dveří v červnu začala váznout komunikace, prodejce často na telefonáty reagoval odpovědí, že má jednání a ozve se zpět, což většinou nedodržel. Nedodrželi ani 8 týdenní lhůtu dodání. V současné době dosud dveře nemáme, budeme doufat, že dodrží přislíbený termín v polovině září! Po této zkušenosti rozhodně firmu nedoporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jan.pecinka
5.3.2018
*
*
*
*
*

Velká spokojenost.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Bára a Ludek
13.2.2017
*
*
*
*
*

Petr je šťastná výjimka... Nespasovatelne rohy zárubní. Zalakované svinstno v barvě. Neochota to řešit SIT

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Mila
2.11.2016
*
*
*
*
*

Tak u mě nedošlo ani k realizaci. Při návštěvě prodejny jsme se kromě dveří domluvili i na nabídce na vestavěné skříně. Na místě jsem nechal kontakty i nákres. Ani po dvou měsících jsem přes připomínku mailem nedostal vůbec žádnou odpověď. Proto jsem napsal na centrálu i s přiloženou předchozí korespondencí (bral jsem v úvahu i případné nedoručení zprávy), ani z centrály jsem ovšem nedostal vůbec žádnou odpověď. Po dvou a půl měsících, ve kterých jsem navštívil prodejnu a napsal dva maily, nemám ani řádek s větou "vydržte, děláme na tom". Super firma! Při obchodování neutratíte ani korunu!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
Přidat hodnocení
tel:
+420 800 262 929
fax:
+420 318 599 402
e-mail:
centrala@dverecag.cz
web:
www.dverecag.cz
facebook:
facebook.com/CAG
  • Kytín 19
  • 252 10 Kytín
  • mapa
Všechny sekce