Hodnocení firmy CAG s.r.o. - Výroba dveří a kování na dveře

*
*
*
*
*
9 hodnocení
EditaPlacha
27.3.2019
*
*
*
*
*

Velká spokojenost ochota poradit .Již 3x jsme zadávaly zakázku a máme v náměru i vestavnou skříň.Pochvala pro pobočku Písek můžeme doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
karasovamonika
9.1.2019
*
*
*
*
*

Dovoluji si přidat též komentář. Nechala jsem si udělat do celého domu dveře, tedy opravdu velká zakázka. V 1. patře montovala jedna parta řemeslníků a vypadají moc pěkně (bílá, lak), v přízemí pak montovala jiná parta, no a hrůza, nesedí zárubně, montáž příšerná a tím to nekončí. Po kontrole dveří jsem zjistila, že jak pospíchali, je proti světlu vidět otisknutý karton ze zabalení (asi doschnutí ... antracit lak), pak zalakovaný bordel a já nevím co ještě. Naštěstí jsem měla štěstí s obchoďákem a tak se mnou vše ochotně řešil, bohužel i přes jeho snahu se k tomu vedení firmy stavělo tak, že mi je vymontují a vezmou znovu na lakování a počkám si 2 měsíce. Měli jsme vypovězený nájem a po šílené několika leté výstavbě asi týden do stěhování. Neměla jsem už sílu to řešit a do dneška toho lituji. A to není zdaleka vše! Nabídli mi tedy slevu na skříně, zoufalá jsem přijala A to byla chyba největší! Skříně namontovali a když jsem kontrolovala, zjistila jsem, že řemeslníci mi naprosto zničili dubovou podlahu ve dvou pokojich a na schodech. Přišel nehorázně arogantní zástupce-právník a syn majitelů a že už jsem to měla. Do dnes to není vyřešené, mám posudek znalce, rýhy odpovídají naprosto přesně dveřím skříni, protože pánové odborníci šoupali bez podložky dveře po zemi. Museli být opravdu borci zničit 7 mi vrstvy velmi odolný lak takovým způsobem. Žádná firma to nechce opravit, protože to bude vždy vidět. A firma CAG ... ať se prý klidně soudím ... Takže mám hnusné dveře v půlce domu a nenávratně poničenou masivni lepenou podlahu a mohu se v našel státě tak akorát soudit ...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
sanchez88
22.12.2018
*
*
*
*
*

Dveře jak víno.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
mirkakyselkova
1.9.2018
*
*
*
*
*

Při výběru dveří nebyl žádný problém, ale od zaplacení dveří v červnu začala váznout komunikace, prodejce často na telefonáty reagoval odpovědí, že má jednání a ozve se zpět, což většinou nedodržel. Nedodrželi ani 8 týdenní lhůtu dodání. V současné době dosud dveře nemáme, budeme doufat, že dodrží přislíbený termín v polovině září! Po této zkušenosti rozhodně firmu nedoporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jan.pecinka
5.3.2018
*
*
*
*
*

Velká spokojenost.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Bára a Ludek
13.2.2017
*
*
*
*
*

Petr je šťastná výjimka... Nespasovatelne rohy zárubní. Zalakované svinstno v barvě. Neochota to řešit SIT

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Mila
2.11.2016
*
*
*
*
*

Tak u mě nedošlo ani k realizaci. Při návštěvě prodejny jsme se kromě dveří domluvili i na nabídce na vestavěné skříně. Na místě jsem nechal kontakty i nákres. Ani po dvou měsících jsem přes připomínku mailem nedostal vůbec žádnou odpověď. Proto jsem napsal na centrálu i s přiloženou předchozí korespondencí (bral jsem v úvahu i případné nedoručení zprávy), ani z centrály jsem ovšem nedostal vůbec žádnou odpověď. Po dvou a půl měsících, ve kterých jsem navštívil prodejnu a napsal dva maily, nemám ani řádek s větou "vydržte, děláme na tom". Super firma! Při obchodování neutratíte ani korunu!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jaroslav
11.10.2016
*
*
*
*
*

Dveře CAG díky osobní zkušenosti nedoporučuji. Po 3 letech nedoléhají a nĕkteré se dokonce zkřívaly tak, že nejdou bezhlučnĕ zavírat a otevírat. Předchozí dveře spolehlivĕ sloužily 35 let.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
pnacekp
23.7.2016
*
*
*
*
*

Přístup ,,ochota,,kvalita,cena a hlavně rychlost dodání a montáže,,, prostě vše za jedna,,,Petr

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne3
Přidat hodnocení
tel:
+420 800 262 929
fax:
+420 318 599 402
e-mail:
centrala@dverecag.cz
web:
www.dverecag.cz
facebook:
facebook.com/CAG
  • Kytín 19
  • 252 10 Kytín
  • mapa
Všechny sekce